Известие

Collapse
No announcement yet.

Степени на перката на радиатора????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Махаш резистора и двете букси ги връзваш заедно и готово. Първата степен ти е като втората.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

A може ли да ми кажете нормално ли е да ми се включва перката на 82-85 градуса за малък интервал от време, а при 92 градуса да ми се включва и да работи докато се охлади (падне под 90) за по-високи температури не съм достигал. Това нормално ли е или имам проблем с показателя на температурата или нещо друго?
      Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
        Махаш резистора и двете букси ги връзваш заедно и готово. Първата степен ти е като втората.
        Къде е този въпросен резистор? Можеш ли да покажеш със снимки?
        Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Бе точно в дясно на радиатора. Под дебеля мъркуч на охлаждащата течност. В него влизат две букси.

Comment

Снел съм го и е в багажника, но не мога да го цъкна в момента.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Значи когато вързах кабелите на резистора заедно, и пусна тест на бързата и бавна скорост през Алфадиаг, и ми се пуска само бавната скорост - бързата не ще, въпреки че ми се активирва, но на бавна - с 2 думи теста и на бърз и бавен режим активира само бавния, а преди на неработищ резистор, не се активирваше бавния, а бързия си бачкаше.....
              Така че не мисля да се циганея за 18 кинта, и купувам нов резистор.....ако вързването по тоя начин изолирва бързия режим на перката, то ще е добре никой да не го пробва това.....по мое мнение.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Че защо? Тя перката няма да спре когато трябва да се включи бързата скорот. Тя ше спре когато се охлади мотора. Какво лошо видя в това?

Comment

ама сте ламери
                  ако се пестят пари се връва точно на обратно
                  т.е. винаги бърза
                  а къде е проблема ако не се включи бързата остава за домашно
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз не знам при мен дали се включва бързата, защото колата просто не може да загрее на 102 градуса, че да се включи. Като стигне 94 се включва и изключва на 86.

Comment

Язи не съм се родил научен, и когато знам нещо дето друг не го знае, гледам да му го обясня в рамките на поносимото търпение......
                      По въпроса предпочитам да стигна сам до изводите и истината....

Comment

Искам да питам нещо правил съм тест Виза и като тествам първа и втора скорост ми тръгва само 2ра обаче като сменях термостата и я бяхме оставили да загрее, перката се включи на 95 градуса някаде, та въпроса ми е ако резистора работи чрез програмата и 2те скорости ли трябва да се включат?
                        П.С. вчера например като се прибирах колата мина над 85 отиваше към 100 но перката не се включи избощо(аз я чаках в гаража да се включи да охлади и да изгася мотора) и вкл климатика той включи перката и пак го спрях а перката се изкл когато охлади мотора!
                        Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Ми аз по принцип пускам тест от екуто към перката - като махнах резистора ми се включва само бавната скорост, независимо дали подавам команда към първа или втора скорост на перката.....

Comment

Как го разбра дали работи или не?Ще има ли някакво съпротивление когато колата е студена ако откача 2те букси и замеря с мултицета?
                            Свалянето на този резистор става чрез развиването на двете болчета така ли?

Comment

Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщение
                              Как го разбра дали работи или не?Ще има ли някакво съпротивление когато колата е студена ако откача 2те букси и замеря с мултицета?
                              Свалянето на този резистор става чрез развиването на двете болчета така ли?
                              E то се чува - теста се пуска само когато колата е незапалена, на контакт - знам как духа на първа и на втора - не мога да сгреша по тоя показател....
                              Развиваш ги двете, и излиза.....

Comment

Working...
                              X